Om oss

Vår idé
Bolaget affärsidé är att hjälpa bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och fastighetsbolag med hela processen från förfrågningsunderlag till slutbesiktning. Vi hanterar hela processen eller delar där av. Vi agerar som fastighetsägarens/kundens förlängda arm och hjälper till med kompetens, erfarenhet och en samlad helhetssyn.
Att få rätt produkt, funktion och kvalitet till ett bra pris kräver att man jämför äpplen med äpplen och inte äpplen med bananer. Vi har kompetensen att göra upphandlingar och hjälper dig gärna med vår erfarenhet och kunskap att erhålla bästa produkt, funktion och kvalitet till rätt pris.
Vi är specialister på främst fastighetens yttre s.k. klimatskal. Vi har lång erfarenhet av allt från yttertak och fasader till fönsterbyten men arbetar även mycket med lokalanpassningar och stambyten.

Om Anders
Jag har en bakgrund som försäljningschef tillika affärsområdeschef med ansvar för ROT, Bygg och Fasadprojekt inom Interoc koncernen.
Jag var innan detta på Sandå Sverige AB som bl.a. ansvarig för kundbearbetning, upprättande av anbud, förhandlingar och upphandling inom golv, måleri och fasad i Stockholm.
Jag tycker mig ha erfarenhet av främst, fasad, tak, golv och måleri.

Anders Klerkefors,
Byggingenjör SBR, Certifierad kontrollansvarig (KA) enligt PBL, Målerikonsult (SMKF) och Entreprenadbesiktningsman SBR

Länkar

www.sbr.se

www.smkf.se

www.sp.se/certifiering